Personal training

Home – Personal training

Personal fitness training - Spartan power gym - man traint
Personal training

Spartan Power

Bij Jezelf op de eerste plek.nl geloven we sterk in de kracht van een gezonde en actieve levensstijl.

In onze unieke trainingsruimte van 72 vierkante meter (cardio en krachtruimte) hoef je geen gladiator te worden om fit oud te worden. Wij zijn echter van mening dat de mensheid in veel situaties wat aan de zachte kant is geworden. Een verwarmde WC-bril is daar een extreem voorbeeld van.

Binnen onze gym richten we ons met Personal Training op jouw big five die tijdens het startconsult met je wordt vastgesteld. Hierin staat beweging centraal. Naast krachtoefeningen op hoog tempo richten we ons op het versterken van de core, het bevorderen van lenigheid en het verbeteren van balans.

Deze aanpak is ontworpen om fysieke kracht op te bouwen en een gezonde en actieve levensstijl te bevorderen.

In een wereld die gemak hoog in het vaandel draagt, herinneren wij je eraan dat ons lichaam is gemaakt om meer aan te kunnen dan we vaak denken. 

Bij Jezelf op de eerste plek.nl dagen we je uit om terug te keren naar een meer natuurlijke en uitdagende levensstijl. 

Onze 1 op 1 begeleiding staat centraal, of je nu binnen werkt aan je doelen of buiten geniet van de ruime trainingsmogelijkheden in onze tuin.

Benieuwd naar hoe wij je kunnen ondersteunen op jouw pad naar een gezondere levensstijl? 

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor een op maat gemaakte training die jou helpt om het beste uit jezelf te halen.

Personal fitness training - Spartan power gym
Personal training

Gym

Personal training geven we in een privé setting, er zullen nooit andere mensen aanwezig zijn, alle aandacht is voor jou.

We werken zo veel mogelijk met combinatie oefeningen. En er zal altijd veel variatie zijn. Uiteraard is dit afhankelijk van de situatie en jouw wensen.

 

De gym is in sommige situaties ook beschikbaar zonder toezicht. Dit wordt in overleg gedaan en gepland. 

WhatsApp Chat
Stuur een bericht en je krijgt z.s.m. een reactie..